Slik leser du fotballtips’ analyse av Oddsbomben:

Dagens oddsbomber og oddsbomber for gjeldende program som ikke er spilt vises på siden. Du kan også velge å se oddsbomber for 10 programmer tilbake. Merk at de mest populære oddsbombene vises på flere programmer. Det er angitt innleveringsfrist for hver enkelt oddsbombe. Kryss av i ruten til venstre for den oddsbomben du vil spille på.

For alle tre kampene på hver oddsbombe vises enten de tre mest sannsynlige resultatene (valg: Eksakt resultat) eller de tre mest sannsynlige antall mål som hjemmelaget og bortelaget scorer i kampen (valg: Antall mål) For hvert resultat/antall mål er det angitt en prosentvis sannsynlighet. Dette er hjelpemidler til deg som skal velge dine egne tips.

Under kolonnene merket Analyse kan du i tillegg klikke på et ”analyse-ikonet” corr_score_tips.png for å se en detaljert analyse av kampen, historikk over resultater i tilsvarende kamper forrige sesonger m.m. For flere detaljer, se nederst på siden.

I boksen Mitt spill på Oddsbomben krysser du av for det antall mål du tror hvert lag scorer i kampen. Nederst vil du hele tiden se hvor mange rekker du har krysset av for. Du tar bort et kryss ved å klikke på allerede markerte tegn. Du må ha krysset av for minst ett kryss for hvert lag for at spillet er klart til innlevering. Her velger du også rekkepris.

Du kan også be fotballtips’ og et forslag basert på prosentforslagene for de mest sannsynlige antall scorede mål for hvert lag. Trykk på Forslag på den aktuelle oddsbomben, og du vil se at kupongen fylles ut med et antall kryss for hvert lag. Antall kryss og størrelsen på spilleforslaget vil variere for hver oddsbombe. Den vil bare ta med antall mål med minst 19% sannsynlighet. Du kan slette alle tegn du har krysset av for ved å trykke på Tøm knappen.

Når du har krysset av for alle lagene, trykker du på Legg i kurv dersom du vil ta vare på spillet, og levere det senere, eller trykker på Levér for å sende spillet til Norsk Tipping med en gang. Når du har trykket på Levér, åpnes Norsk Tippings side slik at du kan logge inn og betale for spillet. 


FotballTips’ analyse er kun basert på lagenes prestasjoner i de siste kampene som er spilt. Vi måler prestasjonene opp mot hverandre og beregner en sannsynlighet for antall scorede og innslupne mål basert på denne målingen. Merk at analysen kun bruker oppnådde resultater som grunnlag. Den vet ikke om de siste resultatene gir et riktig bilde av lagets styrke, eller laget har vært heldig eller uheldig. Den måler heller ikke effekten av eventuelle skader eller karantener eller andre forhold som ikke kan leses ut av resultatene. Det hjelper ikke å ha et godt navn som Rosenborg eller Liverpool. Dersom resultatene har vært dårlige i de siste kampene, blir det tydelig på vår analyse!

Spillekurv
Leverte spill
spillevett.no