Prøv lykken hos FotballTips

viking_lotto.jpg

Du har sikkert allerede lagt merke til den nye raden med logoer på toppen av siden.  Nå kan du spille alle lykkespillene som Lotto og Viking Lotto, Keno, Extra og Joker hos FotballTips.no. 

Hva i all verden har disse spillene å gjøre på en nettside som heter fotballtips.no?   Svaret er så enkelt som at vi er nettpartner hos Norsk Tipping, og vil selvsagt tilby spill på alle tilgjengelige spill.   Mange oddsspillere liker å krydre innsatsen med å ”kjøpe et lodd” i den store jackpotten og ”la drømmen leve”.   Nå slipper du å lete andre steder.  Du finner du alle spill samlet hos fotballtips.no.   

For Lotto, Viking-Lotto og Keno har vi implementert såkalte ”iframes” levert av Norsk Tipping på våre nettsider.   For Extra og Joker blir du foreløpig linket videre til Norsk Tippings ordinære spillesider.  Klikk på logoen, så er du i gang!

Det kommer nok til å bli lenge mellom hver gang vi kommenterer lottospillene i denne nyhetsbloggen, så du trenger ikke å bli urolig for at vi skal bli ”lottotips.no”.  Vi vil aldri innlate oss på å komme med tips og spilleforslag på lykkespillene.   Det ER tilfeldig hvilke tall som blir trukket som vinnertall ut fra uke til uke.   Se imidlertid ikke bort fra at vi etter hvert gir deg ulike statistikker for lottospillene.  Mange av oss liker å leke med tall!

Hvor stor tro DU har på å vinne den store potten er derimot ikke tilfeldig.  Flere vinner millionpremier hver uke, og du kan bli en av dem. 

Den drømmen kan ingen ta fra deg.

blog comments powered by Disqus
Spillekurv
Leverte spill
spillevett.no