Et godt tips!

fotballtips_screen.jpg

I dag, på selveste 1. april, er vi på lufta med en ny versjon av fotballtips.no.

Vi tar mål av oss til å bli det beste stedet på nettet å spille hos Norsk Tipping, og samtidig være det mest komplette og oppdaterte nettstedet for fotball fra hele verden.   Her finner også oversikt over alle de siste fotballnyhetene i norske nettmedia, alle spillenyheter fra Norsk Tipping, og selvsagt vår egen nyhetsblogg som du leser akkurat nå.

Aktuelle saker og debatt
Vår nye nyhetsblogg vil være et forum for å drøfte aktuelle saker innefor fotball og spill, og vi håper både å skape grunnlag for debatt og kanskje presentere noen ideer som kan bidra til utviklingen av fotball og spill i Norge.   Jeg lover at det vil komme noen friske utspill etter hvert!

Spill med merverdi
Fotballtips.no gir deg spilleforslag på alle ferdighetsspill hos Norsk Tipping.   På Langoddsen, Oddsbomben eller tippekupongene finner du en svært grundig analyse av alle spilleobjektene, med en prosent- og oddsvurdering av alle utfall.  Denne vurderingen er beregnet på grunnlag av lagenes siste prestasjoner, og er 100% statistisk.  På toppen av denne beregningen kan du selv legge ditt eget skjønn og dine egne, subjektive vurderinger før du velger dine spill.  Vår analyse gir også presise målinger av odds for pauseresultat, antall mål, resultat og en rekke andre ”sidespill” som ofte er aktuelle spilleobjekter på Langoddsen.

Fotball fra hele verden
Vi er stolte over å kunne gi deg en av de aller mest komplette nettstedene for resultater, tabeller og statistikk på internasjonal fotball.   Her finner du serie- og cupspill fra alle land i UEFA, og alle de største fotballnasjonene utenfor Europa.  I tillegg finner du selvsagt også alt som spilles av landslagsfotball over hele verden, både turneringer og privatlandskamper!

Vi håper at fotballtips.no gir deg mange gode tips.  Lykke til!

blog comments powered by Disqus
Spillekurv
Leverte spill
spillevett.no