Brasil i tidsnød

sexy-brazilian-fans-88.jpg

Forberedelsene til Fotball-VM i Brasil i 2014 går ikke etter planen, og arrangørene må skjerpe kravene for å få anlegg og infrastruktur på plass i tide.

FIFA-Boss Sepp Blatter hever en advarende pekefinger til Brasil, og truer med å flytte Confederations Cup i 2013 dersom ikke noe skjer.  Denne turneringen har blitt brukt som et prøve-VM, og sammenlignet med turneringen i 2009 i Sør-Afrika, er Brasil alvorlig i bakleksa.   Blatter stiller til gjenvalg som FIFA-president i juni, og vil dermed trolig være fotballens øverste også under neste Fotball-VM.  Blatter sier i en kommentar at ”Fotball-VM er i morgen, men brasilianerne tror det er dagen etterpå.  De må få fart på organiseringen av arbeidet!”

Offentlig gapestokk
Brasil skal arrangere både fotball-VM og Sommer-OL med to års mellomrom, og regjeringen skjerper nå kravene til alle delene av organisasjonen gjennom å offentliggjøre alle firmaer og personer som er ansvarlig for de ulike prosjektene.   Slik vil myndighetene bruke en offentlig gapestokk for å motivere/true ale involverte til å få fart på jobben.

Brasil har et budsjett på over 13 milliarder dollar bare for Fotball-VM, mens Sommer-OL ”bare” har et budsjett på 2.8 milliarder dollar.  Vi gir lav odds for at det blir budsjettoverskridelser …

Vi håper selvsagt at Brasil kommer i mål, og at Fotball-VM i 2014 blir en skikkelig fotballfest med samba både på og utenfor banen.

blog comments powered by Disqus
Spillekurv
Leverte spill
spillevett.no