Langoddsen satt i system

Systemspill_p_Langoddsen.jpg

 Langoddsen er det klart mest populære spillet blant FotballTips’ lesere, og kan vi glede alle med en spennende oppgradering som gir deg nye og bedre spillemuligheter.  Nå kan du spille system på Langoddsen! 

Vi har utvidet mulighetene for systemspill, slik at du nå kan kombinere bankere med kamper fra flere grupper og oppnå kjempeodds samtidig som du tåler å tippe feil på flere kamper!   Dette gir deg nye og bedre muligheter til å vinne på kamper med høyere odds, og samtidig få flere og høyere premier.  Storspillere har lenge brukt denne metoden.  Nå er den tilgjengelige for alle på FotballTips.no! 

Vi har erfart at mange av de beste spillene på Langoddsen finnes på kamper med høy odds.  Favorittene er ofte overvurdert, og da kan det være verdi i et spill på outsideren.  I tillegg vet vi at mange ligaer har høy uavgjortprosent, og at enkelte lag spiller uavgjort i halvparten av kampene, år etter år.   Det er fortsatt stor sjanse for tap ved spill på slike kamper, men desto høyere premier når spillet går inn.  Med det nye systemspillet kan du spille på mange slike kamper, samtidig som du reduserer sjansen for å tape.  

På en god dag med et stort utvalg av kamper, kan det være mange fristende objekter.  Med et systemspill kan du kombinere kampene du er helt sikre på, både med kamper du har god tro på, og med typiske outsidere med høy odds, i ett og samme spill!

Dette er mulig ved å legge kampene i systemgrupper, og velge minimum antall rette fra hver gruppe.   La oss se på eksemplet i bildet ovenfor.  Her har vi først krysset av for alle kampene vi har lyst til å spille på slik at de vises i ”Mine Spill”.  Til høyre for hver kamp finner du fire kolonner merket med ”S”, ”A”, ”B” og ”C”.   Her kan vi først velge kampen du vil spille på banker ved å krysse av i kolonnen merket ”S” (S=Sikker).   Deretter kan vi velge ut tre kamper som vi har stor tro på, og legge disse i gruppe A.  Til slutt krysser vi av i B-kolonnen for de resterende kampene.  

Nå kan vi bestemme hvor mange kamper fra hver gruppe vi skal spille på hver rekke.  Dette gjør du i feltet merket ”Systemspill”.  Vi velger to kamper fra gruppe A (2 av 3) og to kamper fra gruppe B (2 av 5).  Det betyr at vi må ha minst to rette av de tre kampene i gruppe A for å få premie, og samtidig minst to rette av de fem kampene.   Dette blir til sammen 30 rekker, med en odds fra 31.05 – 55.53, dersom du treffer riktig på minimum. 

Treffer du på for eksempel alle tre kampene i gruppe A, får du inn tre rekker med premie, og treffer du i tillegg på tre av kampene i gruppe B får du inn tre ganger tre; altså hele ni rekker!  Her kan du altså gå med solid overskudd, selv om du tipper feil på to eller tre kamper, og selv med minimum treff, får du mer enn pengene tilbake … og med dyktighet og en solid porsjon flaks kan du tippe alle kampene riktig.  Da går alle 30 rekkene inn med premie.  Snakk om "jackpot"!

DU kan selvsagt velge om du vil bruke sikre eller ikke, og om du vil bruke én, to eller tre grupper, og samtidig hvor mange rette du velger som minimum fra hver gruppe for å få premie.   Det er ingen regel som sier hva du skal velge, men husk at når du velger mange høyoddsere, må du regne med å tippe feil på over halvparten av kampene.  Velg minimum antall riktige deretter!

En fullstendig veiledning i bruk av systemspill finner du under Langoddsprogrammet i avsnittet ”Slik spiller du på Langoddsen”.  Klikk Langoddsen-logoen ovenfor, eller på denne linken www.fotballtips.no/langoddsen/, og prøv deg på et systemspill i dag. 

Det kan gi svært gode resultater!

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Spillekurv
Leverte spill
spillevett.no